De tuin van Yabatalou

Yabatalou 86 (2)

Een groentetuin voor Yabatalou

Mali – Dogon vallei – Endé – half uurtje lopen : Bagourou – weer een half uurtje lopen : Yabatalou.

Daar hebben ze nog geen tuin, en het was te verwachten, de bewoners van Yabatalou hebben ook om hulp gevraagd om een groentetuin te kunnen maken. Ik wil er alles aan doen om de tuin voor hun dorp binnenkort mogelijk te maken.

Daar is 4000 euro voor nodig. Ongeveer 2000 euro voor het maken van de put : voor cement, betonijzer, kruiwagens en scheppen, en voor de twee professionele puttenbouwers. En ongeveer 2000 euro voor de omheining : voor gaas en ijzeren profielen voor de palen en een deur. De mannen van het dorp doen het zware werk, en als er genoeg geld is kunnen we ook nog zaden en bomen kopen.

Voel je ervoor aan dit project mee te doen ? Je bijdrage maakt echt een groot verschil voor deze mensen. Sinds er geen toeristen meer zijn is het dagelijks leven niet altijd gemakkelijk. Voor zo’n investering hebben ze onze bijdrage echt nodig en weet dat elke gegeven euro daar ook aan komt en goed besteed wordt.

Elk bedrag is welkom. Je kan je bijdrage storten op de rekening van Stichting Malikanu of op de mijne onder vermelding van de tuin voor Yabatalou. Alvast bedankt en ik hoop dat we binnenkort met de werkzaamheden kunnen beginnen.

O ja, stuur dit vooral door naar vrienden en bekenden.

Merci !

Stichting Malikanu ovv Tuin voor Yabatalou
IBAN: NL54 RABO 0111757827
BIC Code: RABONL2U

of naar Coen Engelhard :  NL05 ABNA 0567 0117 39

Of via PayPal : https://www.paypal.me/LaVieaEnde

Videos op Youtube

Facebook – La vie à Endé

Endé 2017 (44)